Leuk dat je langs komt in mijn brocante webwinkeltje. Als je net als ik, gek bent op oude spulletjes die al een heel leven achter de rug hebben, met soms de nodige ouderdomsvlekken en/of gebruikerssporen. Spullen die ondanks of juist dankzij hun leeftijd zeker nog de moeite waard zijn. Dan zit je hier goed!

 Je hoeft voor die mooie emaillen blaker, dat mooie oude krukje of die prachtige spiegel stad en land niet af te zoeken, want dat heb ik al voor je gedaan. Op mijn zoektochten kom ik natuurlijk van alles tegen. Zo ook gebruikte spullen die nog niet zo oud zijn maar wel heel mooi te combineren (soms na een pimpbeurtje). Als ik ze mooi vind neem ik die dus mee.

 Ik zou zeggen kijk eens lekker rond en wie weet, vind je iets moois waar je al langer naar op zoek bent. Of waar je op slag verliefd op bent. Misschien vindt je een mooie aanvulling op je verzameling. En lukt het deze keer niet, dan misschien een volgende keer wel, want ik  probeer mijn verzameling regelmatig aan te vullen met nieuwe vondsten die jouw inrichting net uniek kunnen maken.